Ηλιόπουλος: Ζητά την απομάκρυνση Οικονόμου - "Εθνικός ψεύτης και διακινητής fake news"

Ο Νάσος Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος INTIME

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο μετά το σχόλιο του τελευταίου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Χαλκίδα.

"Εθνικό ψεύτη" χαρακτήρισε ο Νάσος Ηλιόπουλος τον Γιάννη Οικονόμου, μετά το σχόλιο του τελευταίου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Χαλκίδα.

"Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανακρίβειες και ψέματα όταν ακόμα δεν έχει απαντήσει στον συνάδελφο του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο όποιος με επίσημες ανακοινώσεις του κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι διακινεί για μικροκομματικούς λόγους πλαστά κυβερνητικά έγγραφα χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για να ζητήσει την απομάκρυνσή του:

ADVERTISING

"Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές. Ή θα απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών γιατί κατηγορεί άδικα τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Ή θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news, Γιάννη Οικονόμου.
Αναμένουμε".

Η δήλωση Οικονόμου για Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα στην οποια για οτι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση. Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνα, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες. Η πραγματικότητα μιας Ελλάδας που αλλάζει χωρίς διχασμούς και εξαιρέσεις, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις, δείχνει ποιος μπορεί και η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος ποιος δεν μπόρεσε και λόγω της αποτυχίας του παραμένει πολιτικά στη γωνία» ήταν το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου για τα όσα δήλωσε από τη Χαλκίδα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νάσος Ηλιόπουλος, Γιάννης Οικονόμου, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network