Υποκλοπές: Το μπαλάκι στην εξέδρα της Δικαιοσύνης πετάει για Κύρτσο – Τέλλογλου το Μαξίμου

Υποκλοπές: Το μπαλάκι στην εξέδρα της Δικαιοσύνης πετάει για Κύρτσο – Τέλλογλου το Μαξίμου
ΙΝΤΙΜΕ

Στη δικαστική έρευνα παρέπεμψε ο Γ.Οικονόμου αποφεύγοντας να απαντήσει για παρακολούθηση του ευρωβουλευτή και του δημοσιογράφου από την ΕΥΠ.

Δια της επίκλησης στη δικαστική έρευνα το Μαξίμου αποφεύγει να απαντήσει για τις υποκλοπές σε βάρος του ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, και του δημοσιογράφου, Τάσου Τέλλογλου.

Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, είπε: “Έχω απαντήσει πολλές φορές σε αυτού του είδους τα ερωτήματα. Η δικαστική έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα μας απαντήσει τι από όλα αυτά είναι πραγματικότητα και θα μας φωτίσει για κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης. Ισχύει η απάντηση που δίνω σταθερά σε αυτά τα ερωτήματα και είναι η μοναδική θεσμική προσέγγιση, που μπορεί να γίνει από μία συντεταγμένη πολιτεία.”

Καθώς δε έγιναν αναπόφευκτα συγκρίσεις με την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ.Οικονόμου ανέφερε ότι “με κάποιον τρόπο” περιήλθε το καλοκαίρι σε γνώση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η πληροφορία για τη νόμιμη επισύνδεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε η γνωστή αντίδραση. “Εμένα προσωπικά δεν είναι σε γνώση μου κάποιο έγγραφο, κάποια πληροφορία, κάποια δημόσια δήλωση της ΑΔΑΕ. Αν είπε κάτι κάποιος στο αυτί κάποιου δεν γνωρίζω, αλλά δημόσια δεν υπάρχει κάτι για να το δούμε και να τοποθετηθούμε”, υποστήριξε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο σχόλιο να κάνει για την ανακοίνωση της Cosmote για Κύρτσο- Τέλλογλου και παρέπεμψε εκ νέου στη Δικαιοσύνη, η οποία όπως τόνισε εγγυάται ότι δε θα μείνει καμία σκιά στην υπόθεση.

Υποστήριξε επίσης ότι η υπόθεση Κύρτσου- Τέλλογλου διαφέρει από αυτή του κ.Ανδρουλάκη, γιατί τώρα πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτή δικαστική διαδικασία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα