Κ. Χρυσόγονος στο Ραδιόφωνο 24/7: Το 2017 θα έχουμε θετικό πρόσημο

Κ. Χρυσόγονος στο Ραδιόφωνο 24/7: Το 2017 θα έχουμε θετικό πρόσημο

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ενός σοβαρού διαλόγου με τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και με παραγωγικούς φορείς ώστε να αποφασιστεί ένα αναπτυξιακό μοντέλο

«Η συμφωνία είναι θετικό βήμα, γιατί απομακρύνεται η αβεβαιότητα και καλύπτουμε τις δανειακές μας ανάγκες» δήλωσε στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος και πρόσθεσε ότι άλλαξε η διατύπωση σε σχέση με τον Μάιο του 2016 και πλέον δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης της οικονομίας.

«Το 2016 είχαμε σταθεροποίηση, το 2017 θα έχουμε θετικό πρόσημο και το 2018 η ελληνική οικονομία θα είναι πιο ισχυρή με θέσεις εργασίας» συνέχισε ο ευρωβουλευτής και σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό που συμφωνήθηκε η εθνική αναπτυξιακή τράπεζα.

«Πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στη χώρα μας. Η απονομή της Δικαιοσύνης να γίνεται πιο γρήγορα και η δημόσια διοίκηση πιο αποδοτική. Δεν μπορεί ο δασάρχης του Πειραιά, να ανακαλύπτει δάσος στο Ελληνικό» είπε σχετικά με την ανάπλαση του Ελληνικού.

Ο κ. Χρυσόγονος τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής ενός σοβαρού διαλόγου με τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και με παραγωγικούς φορείς ώστε να αποφασιστεί ένα αναπτυξιακό μοντέλο. Σχολιάζοντας τη στάση της Νέας Δημοκρατίας είπε μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ έλεγε ότι υπήρχε ανάπτυξη το 2014 αλλά αυτό ήταν ψευδεπίγραφο».

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός δηλαδή “και τώρα τρέχουμε”» κατέληξε ο κ. Χρυσόγονος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα