Κ. Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία

Κ. Ζαχαριάδης: Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τη στάση των ΑΝ.ΕΛ. και τη συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στο κυβερνητικό σχήμα

«Η ΝΔ έχει καταλάβει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία ή θα φτάσει πολύ κοντά και την έχει πιάσει πανικός». Αυτό δήλωσε στην εκπομπή " Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ" με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αναφερόμενος στην κριτική της ΝΔ για τις δηλώσεις Βούτση για τη θρησκεία.

Για τη στάση των ΑΝΕΛ σε σχέση και με τη συνεργασία των δυο κομμάτων τόνισε ότι υπάρχει μια καλή συνεργασία, όπου ο καθένας κρατά τις απόψεις του, αλλά στη ζωή τίποτε δεν είναι για πάντα.

Για τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ, είπε ότι είναι άμισθη θέση, ότι είναι αξιόλογο στέλεχος με εμπειρία και θα φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλμβάνει.

Για την ανακοίνωση της Κομισιόν για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και συγκεκριμένα για την ποινή των δυο ετών που επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρό της Ανδρέα Γεωργίου, είπε ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει μια απόφαση αλλά όχι να παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης.

SHARE:

24Media Network