"Και την ψάχναμε": Το σχόλιο του ξενοδοχείου για την ομπρέλα του Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ομπρέλα του ξενοδοχείου Wiltcher's στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ομπρέλα του ξενοδοχείου Wiltcher's στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη ARIS OIKONOMOU / SOOC

"Α, και την ψάχναμε" απάντησε το ξενοδοχείο Steigenberger για την ομπρέλα με την οποία εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Σε σχόλιο για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με διαφημιστική ομπρέλα του ξενοδοχείου τους κατά την εξόδιο ακολουθία του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών προχώρησε ο όμιλος Steigenberger, που έχει στην ιδιοκτησία του το ξενοδοχείο Wiltcher's.

Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού να εμφανιστεί στον αποχαιρετισμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη με διαφημιστική ομπρέλα του εν λόγω ξενοδοχείου, είχε προκαλέσει βροχή από σχόλια στο Twitter τις προηγούμενες ημέρες.

ADVERTISING

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν την εμφάνιση του πρωθυπουργού ήταν και ένας χρήστης που είχε κάνει tag τον ξενοδοχειακό όμιλο Steigenberger, απευθύνοντάς του το ερώτημα: "Μήπως σας λείπει καμιά ομπρέλα;".

Με καθυστέρηση κάποιων ημερών, ο όμιλος αποφάσισε να απαντήσει στο ερώτημα του χρήστη με ανάλογο, χιουμοριστικό ύφος, γράφοντας: "Α, και την ψάχναμε."

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Μίκης Θεοδωράκης
SHARE:

24Media Network