Κακλαμάνης: Καλύτερα με το διάολο παρά με τον Στουρνάρα

Κακλαμάνης: Καλύτερα με το διάολο παρά με τον Στουρνάρα

Δριμεία επίθεση Ν. Κακλαμάνη κατά Στουρνάρα. Ερώτηση στη Βουλή θα καταθέσει ο ίδιος, σχετικά με το πού πήγαν τα χρήματα της Εθνικής Τράπεζας. Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις του (Vid)

Επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα, κυρίως για το deal μεταξύ Εθνικής και Eurobank εξαπέλυσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο ίδιος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega το πρωί της Τετάρτης, τόνισε ότι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, καθώς η ενημέρωση για την ενδεχόμενη κρατικοποίηση των τραπεζών είναι ελλιπής.

"Δεν ξέρω ποιοι κέρδισαν εκατομμύρια στο χρηματιστήριο με τις τράπεζες. Να μας πουν ο κ. Προβόπουλος και ο κ. Στουρνάρας. Θα καταθέσω ερώτηση γιατί δεν βλέπω ευθιξία να μας πει κανείς".

Σε διαπίστωση, μάλιστα, του δημοσιογράφου Γιώργου Οικονομέα ότι ο ίδιος θα πήγαινε με το διάβολο παρά με τον κ. Στουρνάρα, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε "είναι πολύ πιθανό".

Πιο αναλυτικά, ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στις εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, είπε τα εξής:

"Δεν ξέρω τι συνέβη ούτε στις τράπεζες, ούτε τι συμφωνήθηκε με το χαράτσι. Δεν ξέρω ποιοι σέρφαραν προχτές και κέρδισαν εκατομμύρια. Ο κ. Προβόπουλος και ο κ. Στουρνάρας να πουν ποιοι κέρδισαν από την ιστορία αυτή. Θα καταθέσω ερώτηση στη Βουλή, μήπως και μάθουμε τι γίνεται.

Ως γνήσιος λαϊκός δεξιός, θέλω ένα μεγάλο τραπεζικό κομμάτι να βρίσκεται υπό την εποπτεία του κράτους. Και όποιοι ορέγονται την Εθνική, να την ξεχάσουν. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που θα θέλει να την πουλήσει. Δεν είναι στις απόψεις του πρωθυπουργού αυτό το σχέδιο. Δεν βλέπω πώς θα γίνει όλο αυτό. Και δεν υπάρχει και καμία ευθιξία από πλευράς αυτών που έχει εμπιστευτεί ο πρωθυπουργός, να μας πουν τι ακριβώς πήγε στραβά. Δεν θα έπρεπε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να βγει και να μας πει τι κάνανε λάθος; Δεν με νοιάζει ο κ. Καραμούζης της Eurobank, γιατί εκφράζει τα συμφέροντα ενός ιδιώτη. Εμείς θέλουμε να μάθουμε τι γίνεται με το δημόσιο όμως. Κάθε μέρα μιλάει ο Στουρνάρας, αλλά δεν μας λέει πού πήγαν τα λεφτά", κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κακλαμάνης κατά Στουρνάρα

SHARE:

24Media Network