Κακλαμάνης: Θα πάω μέχρι τέλους. Έχω επαφή με Ζώη και Πολύδωρα

Κακλαμάνης: Θα πάω μέχρι τέλους. Έχω επαφή με Ζώη και Πολύδωρα
Στιγμιότυπο από την συζήτηση επικαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Τρίτη 23 Απριλίου 2013. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Ανέφερε, επίσης, πως θα έχει πολυτασικό ψηφοδέλτιο με ονόματα και από το ΠΑΣΟΚ και από την Αριστερά

Αποφασισμένος να επιμείνει στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης. «Θα φτάσω μέχρι το τέλος όπως έκανα και όταν ήμουν υποψήφιος για την γραμματεία του κόμματος» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Είμαι λαϊκός δεξιός και πιστός στην ιδρυτική διακήρυξη του ‘74. Δεν έχω τη στήριξη της ηγεσίας, κανείς όμως δεν ξέρει αν έχω τη στήριξη της βάσης», προσέθεσε ο κ. Κακλαμάνης, σημειώνοντας πως εάν κατορθώσει να πείσει δυσαρεστημένους ψηφοφόρους «να πάνε στα μισά του δρόμου με τον Κακλαμάνη αντί για τη ΧΑ, θα έχω προσφέρει μεγάλη υπηρεσία».

Ανέφερε, επίσης, πως θα έχει πολυτασικό ψηφοδέλτιο με ονόματα και από το ΠΑΣΟΚ και από την Αριστερά και αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Χρήστο Ζώη του κόμματος «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», αλλά δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος όμως κατέληξε στην υποψηφιότητα του Βασίλη Καπερνάρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα