Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστή για 24 ώρες η Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας – Χωρίς διόδια μέχρι τις 19:00

Κακοκαιρία Μήδεια: Κλειστή για 24 ώρες η Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας – Χωρίς διόδια μέχρι τις 19:00
Κλείνει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, για την Κακοκαιρία Μήδεια eurokinissi

Η Εθνική Οδός θα ανοίξει από την 1 το μεσημέρι της Δευτέρας και για 6 ώρες πριν κλείσει ξανά στις 7 το απόγευμα και παραμείνει κλειστή μέχρι τις 7 μ.μ. της Τρίτης

Για έξι ώρες θα ανοίξει στη μία το μεσημέρι, η εθνική οδός, Αθηνών-Λαμίας, που είχε κλείσει με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μήδεια”.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, το άνοιγμα της Ε.Ο. μέχρι τις 7 αποφασίστηκε προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αγορά και οι ανάγκες της βιομηχανίας.

Από τις 7 σήμερα το απόγευμα έως τις 7 αύριο το απόγευμα η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας θα ξανακλείσει επειδή προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοιδης. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι αύριο στις 11 το πρωί.

Από τις 12 έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό από τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προς Αθήνα.

Μετα απο επικοινωνια του Υπουργειου Υποδομων και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με τις εταιρειες «Νεα Οδος» & «Κεντρικη Οδος» (που διαχειριζονται αντιστοιχως τα τμηματα της Εθνικης οδου Αθηνα-Σκαρφεια και Σκαρφεια-Ραχες) συμφωνηθηκε σημερα και μεχρι τις 19.00 να μην καταβαλλουν διοδια οι χρηστες του αυτοκινητοδρομου.

Ταραντίλης: Η ασφάλεια των πολιτών απόλυτη προτεραιότητα μας

Την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να κλείσει η εθνική οδός υπερασπίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις για το γεγονός ότι δεν έμεινε ανοιχτή η κεντρική οδική αρτηρία της χώρας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, απάντησε: “Η κυβέρνηση έδρασε προληπτικά. Η ασφάλεια των πολιτών είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας και για αυτό πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος, λειτουργεί δουλεύει και εργάζεται συνεχώς έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα δυνατά προβλήματα”. 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα