Καμίνης: Πρέπει να είμαστε όλοι καταδικαστικοί απέναντι στη βία χωρίς αστερίσκους

Καμίνης: Πρέπει να είμαστε όλοι καταδικαστικοί απέναντι στη βία χωρίς αστερίσκους
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη Eurokinissi

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης λέγοντας "πως η βία απειλεί τη δημοκρατία μας" ενώ όπως είπε πολλοί στους κόλπους της πολιτικής ποντάρουν πάνω σε τέτοιες πράξεις

“Η ελληνική κοινωνία έχει υποστεί πολλά και ψάχνει ενόχους κυρίως μεταξύ των αιρετών. Στους κόλπους της πολιτικής ελίτ της χώρας υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι που μιζάρουν πάνω σ’ αυτό” τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στον απόηχο της επίθεσης που δέχθηκε ο Γ. Μπουτάρης.

“Θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας για το λόγο μίσους από πολιτικούς ή αυτοδιοικητικούς παράγοντες” ανέφερε και σημείωσε: “Είναι αντιδημοκρατικά φαινόμενα. Πρέπει να είμαστε όλοι καταδικαστικοί απέναντι στη βία χωρίς αστερίσκους. Ο κόσμος δύσκολα κινητοποιείται πια. Το ζήτημα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι η βία απειλεί τη δημοκρατία μας. Είμαστε η τελευταία χώρα που βίωσε εμφύλιο”.

Σε σχέση με τη δική του σύγκρουση με την Χρυσή Αυγή ο Γιώργος Καμίνης είπε: “Δεν φοβάμαι γιατί έχω υποστεί ήδη τρεις επιθέσεις. Δεν μπορεί να κρύβομαι εγώ που είμαι ο δήμαρχος της Αθήνας. Χρειάζεται θάρρος”.

Ο κ. Καμίνης, τέλος, απαντώντας σε ερώτηση ακροατή υποστήριξε ότι “η πόλη δεν είναι βρώμικη, υπάρχουν σημεία που καθαρίζονται τρεις φορές την ημέρα” και δεσμεύτηκε ότι θα έρθει στο στούντιο για μια αναλυτική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα της Αθήνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα