Καμμένος: Έχουν στόχο να φτάσουν τον Έλληνα εργαζόμενο στα 250 ευρώ μισθό

Με το προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συναντήθηκε την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο Προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Με το προεδρείο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συναντήθηκε την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο Προεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. EUROKINISSI

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε την κυβέρνηση βιτρίνα των κατακτητών. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιθυμούν την κατάργηση των αντισυνταγματικών μνημονίων, που δε δεσμεύουν τους Έλληνες, σημείωσε

Τα λεφτά που φέρεται ότι χρωστάμε τα έχουμε πληρώσει δύο και τρεις φορές, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Παράλληλα, ζήτησε "να διεκδικήσουμε αυτά που μας οφείλουν, όπως το κατοχικό δάνειο".

Ο κ. Καμμένος σημείωσε πως έχουν στόχο να φτάσουν τον Έλληνα εργαζόμενο στα 250 ευρώ μισθό, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι θέλουν την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας.

Μεταξύ άλλων είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιθυμούν "την κατάργηση των αντισυνταγματικών μνημονίων, που δε δεσμεύουν τους Έλληνες" και τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ θέλουν τη διαγραφή του χρέους.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν την Ευρώπη των κρατών – μελών, ενώ η τρόικα και η κυβέρνηση θέλουν την "ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης με πρωθυπουργό την Μέρκελ και υπουργό Οικονομικών τον Σόιμπλε". Μάλιστα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση "βιτρίνα των κατακτητών".

Τέλος, σημείωσε ότι αν θελήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει μπροστά την πολιτική της διαγραφής του χρέους, ίσως να υπάρξει η πιθανότητα συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
SHARE:

24Media Network