Καμμένος για Ραχήλ Μακρή: Τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν αν θα διαγραφεί ή όχι

Καμμένος για Ραχήλ Μακρή: Τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν αν θα διαγραφεί ή όχι
Στιγμιότυπο από την 3η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε εκ νέου και στο ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ότι είναι ανοιχτός σε μια συνεργασία υπό προϋποθέσεις

Για την απόφασή του να παραπέμψει την Ραχήλ Μακρή στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ μίλησε ο αρχηγός του κόμματος, Πάνος  Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Η κ. Μακρή είναι μια πολύ καλή βουλευτής, η οποία όμως υπέπεσε σε ένα τεράστιο σφάλμα. Την ημέρα που παρουσιάζαμε το πρόγραμμα για τα κόκκινα δάνεια, παρασύρθηκε σε έναν διάλογο, ο οποίος ήταν και υβριστικός προς στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων μέσω του facebook. Εμείς λοιπόν τέτοιο πρωτοσέλιδο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να βγαίνει, όταν κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια, όταν τα στελέχη μας είναι στα ειρηνοδικεία για να μπλοκάρουν πλειστηριασμούς», είπε.

Όσον αφορά στη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Π. Κάμμενος απάντησε:

«Τα όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν αν θα διαγραφεί ή όχι».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε εκ νέου και στο ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ότι είναι ανοιχτός σε μια συνεργασία υπό προϋποθέσεις.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν διαπραγματευόμαστε ούτε τις έδρες μας, ούτε τις καρέκλες. Έχουμε μια έντιμη δημόσια πρόταση, με κάποιες κόκκινες γραμμές, οι οποίες είναι βασικά στα εθνικά μας θέματα», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα