Καμμένος: "Τροϊκανοί αερόσακοι" οι βουλευτές που έφυγαν από τους ΑΝΕΛ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) MOTIONTEAM

Τι είπε για τους βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

"Τροϊκανούς αερόσακους" χαρακτηρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τους βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα του και επιτίθεται στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι "δεν σώζεται από μεταγραφές - αποστασίες", με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Ο κ.Καμμένος καλεί τους βουλευτές της συγκυβέρνησης να ψηφίσουν κατά συνείδηση, απορρίπτοντας τη συμφωνία με την τρόικα ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία των ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές, καταγγέλλοντας τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν υποχώρηση της απήχησής τους.

Παράλληλα, επιμένει στη συγκρότηση αντιμνημονιακού μετώπου με τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ απορρίπτει τη συνεργασία με τον κ.Β.Πολύδωρα και κάθε άλλον που όπως λέει "ψήφισε μνημόνια".

Τέλος, ο κ.Καμμένος προβλέπει εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές προεξοφλώντας μεγάλη ήττα για τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Μαξιλαράκια" στους ανεξάρτητους αναζητά η Κυβέρνηση εν΄όψει πολυνομοσχεδίου. Κινητικότητα στη κεντροδεξία

Καμμένος στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ: "Όποιος αντέχει μένει στο πλοίο, όποιος δεν αντέχει, εγκαταλείπει"

SHARE:

24Media Network