Κανείς δεν πάει χαμένος. Με τη δεύτερη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Α. Γεωργιάδης

Κανείς δεν πάει χαμένος. Με τη δεύτερη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ο Α. Γεωργιάδης

Ο Α. Γεωργιάδης απομακρύνθηκε από υπουργός Υγείας, ωστόσο παίρνει τη θέση του Μ. Βορίδη ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη Βουλή. Η αρχική άρνηση και η επιμονή του πρωθυπουργού, που τον έπεισε

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωση του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, οι δύο άνδρες, είχαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Σαμαράς, μετά τη συνάντηση, δήλωσε ότι ο Α. Γεωργιάδης έχει δώσει μάχη για τις μεταρρυθμίσεις.

"Είναι από τα πιο άξια, ικανά και μαχητικά στελέχη, που διαθέτει η Παράταξη. Και έδωσε πάντοτε μάχες και δίνει πάντα μάχες για το μεγάλο θέμα που λέγεται μεταρρύθμιση. Πετυχημένες μάχες. Και ως εκ τούτου, θα είναι- από το τρίτο θερινό τμήμα διακοπών της Βουλής το Σεπτέμβρη και μετά βέβαια στην ολομέλεια- και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος για την παράταξη. Να είστε καλά", είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

"Εγώ παραμένω πιστός στρατιώτης της παράταξης και στηρίζω Αντώνη Σαμαρά", δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η θέση αυτή είχε προταθεί στον κ.Γεωργιάδη, όταν του ανακοινώθηκε η αποχώρηση του από το υπουργείο Υγείας (το οποίο ανέλαβε ο προηγούμενος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός Μάκης Βορίδης), ωστόσο είχε αρχικά αρνηθεί. Ο πρωθυπουργός ωστόσο επέμενε, καθώς άλλωστε από τη νέα του θέση ο κ.Γεωργιάδης θα παραμείνει στο στενό κύκλο των συνεργατών του κ.Σαμαρά.

Εκκρεμεί η πλήρωση της έτερης θέσης κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, καθώς η Σοφία Βουλτεψη ανέλαβε κυβερνητική εκπρόσωπος, είναι σαφές όμως πως ο κ.Γεωργιάδης όπως και ο κ,Βορίδης το προηγούμενο διάστημα θα σηκώσει το κύριο βάρος της αντιπαράθεσης με το ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο.

Ήδη έχουν διακοπεί οι εργασίες της ολομέλειας, τα θερινά τμήματα ωστόσο προβλέπονται "καυτά" καθώς σε αυτά θα περάσουν προαπαιτούμενα όπως η μικρή ΔΕΗ και η μείωση των περιθωρίων κέρδους των φαρμακείων, αλλά και δεσμεύσεις έναντι της τρόικας όπως το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και τις παραλίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στις τηλεπωλήσεις με τον αδερφό του

SHARE:

24Media Network