Καραγκούνης: Επεκτείνουν την ασφυξία και ετοιμάζουν φοροκαταιγίδα

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και συντακτών παιδείας από τον Θ.Φορτσάκη,την Σ.Βούλτεψη και τον Κ.Καραγκούνη,σήμερα στην Νέα Δημοκρατία,Πέμπτη 28 Μαϊου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και συντακτών παιδείας από τον Θ.Φορτσάκη,την Σ.Βούλτεψη και τον Κ.Καραγκούνη,σήμερα στην Νέα Δημοκρατία,Πέμπτη 28 Μαϊου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ασκεί κριτική στην πρόταση της κυβέρνησης για εννεάμηνη παράταση του υπάρχοντος προγράμματος και σημείωσε πως επεκτείνουν τον αργό θάνατο της οικονομίας

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί πως «με την πρότασή της για εννιάμηνη παράταση του μνημονίου επεκτείνει την ασφυξία και την αβεβαιότητα», εξαπέλυσε ο Κώστας Καραγκούνης. Σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επισημαίνει πως αν γίνει δεκτή αυτή η πρόταση θα πληρώνονται κανονικά τα τοκοχρεολύσια στο εξωτερικό αλλά μέσα στην ελληνική οικονομία η ασφυξία θα συνεχίζεται για άλλους εννιά μήνες.

«Δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, απλά επεκτείνουν τον αργό θάνατο της οικονομίας. Τώρα ζητούν άλλους εννιά μήνες επέκταση του μνημονίου, που έλεγαν πως θα καταργήσουν» τονίζει ο κ. Καραγκούνης ο οποίος εκφράζει τη βεβαιότητα πως η κυβέρνηση ετοιμάζει φοροκαταιγίδα.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρουφάκης: Δεν ισχύει συμφωνία για πρωτογενές πλεόνασμα 1%

Ντόναλντ Τουσκ: Πρέπει να ληφθούν αποφάσεις στο ελληνικό ζήτημα γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος

SHARE:

24Media Network