Καραμανλής: Είναι πολιτική με κοινωνικό πρόσημο οι 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις κι οι αυξήσεις 21 φόρων;

Καραμανλής: Είναι πολιτική με κοινωνικό πρόσημο οι 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις κι οι αυξήσεις 21 φόρων;
Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κ.Καραμανλής Eurokinissi

Ο Κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση δεν έχει συμβασιοποιήσει ούτε ένα μεγάλο έργο, ενώ απαξιώνονται οι μαζικές μεταφορές.

«Έχετε κάνει 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις κι έχετε αυξήσει 21 φόρους. Αυτή είναι Αριστερή πολιτική, πολιτική με κοινωνικό πρόσημο;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής επικρίνοντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει τον Προϋπολογισμό του 2019 ως τον πρώτο επεκτατικό προϋπολογισμό εδώ και χρόνια.

Ο Κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στα «αδιέξοδα» που παρατηρούνται στον χώρο των υποδομών και των μεταφορών με ευθύνη της κυβέρνησης. Ο Κ. Καραμανλής υπογράμμισε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση δεν έχει συμβασιοποιήσει ούτε ένα μεγάλο έργο, περιοριζόμενη να ολοκληρώνει έργα που ξεκίνησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Υποβάθμιση της ποιότητας των μαζικών μεταφορών

Όσον αφορά τις μεταφορές, ο Κ. Καραμανλής τόνισε ότι παρά την αύξηση του εισιτηρίου η ποιότητα των μεταφορών χειροτέρευσε θυμίζοντας ότι στην Αθήνα το 2015 κυκλοφορούσαν 1.800 λεωφορεία και τρόλεϊ το 2015, ενώ μόλις 950 σήμερα. Ο Κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στην κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ παρατηρώντας ότι παρά τις εξαγγελίες τα προβλήματα παραμένουν, ενώ αντιδρούν ακόμα και δήμαρχοι που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση.

Ο Κ. Καραμανλής καταδίκασε και την επίθεση στον ΣΚΑΪ παρατηρώντας ότι όποιος επιτίθεται σε ΜΜΕ, δημόσια κι ιδιωτικά, «δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται την λειτουργία του Τύπου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα