Κασιδιάρης: Οι υδρογονάνθρακες δεν είναι μακαρονάδες. Το κείμενο που μας μοιράσατε αναφέρεται σε υδατάνθρακες

Κασιδιάρης: Οι υδρογονάνθρακες δεν είναι μακαρονάδες. Το κείμενο που μας μοιράσατε αναφέρεται σε υδατάνθρακες

Έντονη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη στην τοποθέτηση του υπουργού Περιβάλλοντος Ασημάκη Παπαγεωργίου για το θέμα των υδρογονανθράκων (Vid)

Απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενος στους υδρογονάνθρακες είπε στη Βουλή: “Στο κείμενο που μας μοιράσατε αντί για ελληνικούς υδρογονάνθρακες αναφέρεται υδατάνθρακες. Εδώ δεν μιλάμε για μακαρονάδες”.

“Προφανώς ο υπάλληλος του υπουργείου που έγραψε το κείμενο θα φανταζόταν παστίτσιο”, προσέθεσε.

Ο κ. Κασιδιάρης σημείωσε πως το υπουργείο δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ζήτημα των υδρογονανθράκων.

Ο υπουργός από την πλευρά του έκανε λόγο για τεχνικό λάθος στα χαρτιά, και πως ο ίδιος το διάβασε σωστά.

Σημειώνεται ότι πριν μερικούς μήνες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε ομιλία του στη Βουλή μπέρδεψε τους υδρογονάνθρακες με τους… υδατάνθρακες, λέγοντας πως “οι… υδατάνθρακες είναι ελληνικοί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα