Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: “Στηρίζει σκανδαλωδώς τον Καραμανλή” για τα Τέμπη

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Σκληρή κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, άσκησε ο Στέφανος Κασσελάκης, κατηγορώντας τον για ξεκάθαρη προσπάθεια συγκάλυψης των υπευθύνων για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Για προσπάθεια συγκάλυψης των προσώπων που φέρουν ευθύνη για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη “σιωπή” του πρωθυπουργού αναφορικά με τη φραστική επίθεση που δέχθηκε στη Θεσσαλονίκη.

“Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης.
Η έγνοια του ήταν αλλού: Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης μετά το 2019. Έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος.

Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες. Όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμα του δε ζητάει προανακριτική, αλλά την παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθότι έχει τελέσει αδικήματα δια παραλείψεως και δεν ισχύει γι’ αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Δυναμώστε το αίτημα για Δικαιοσύνη. Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος μας. Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, θέλουν δε θέλουν”, γράφει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα