Κασσελάκης κατά ΝΔ: Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλεί τη Νέα Δημοκρατία να δώσει στη δημοσιότητα τους όρους ρύθμισης του χρέους της.

 

«Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενος στη ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει πως: «Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δισ. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα;».

Ο κ. Κασσελάκης σημειώνει: «Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως».

Και συνεχίζει την επίθεση, απευθυνόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκης, γράφοντας πως: «Κύριε Πρωθυπουργέ, μέχρι να υπολογίσετε και να παρουσιάσετε το πόθεν έσχες σας για το 2022 και το 2023 όπως οφείλετε στον ελληνικό λαό, προτείνω μια πιο απλή μαθηματική πράξη, που είναι στον τομέα σας. Με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη google το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης, το κόμμα σας; (Ελάτε, μια απλή διαίρεση είναι.)».

Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού

Εννέα αναρτήσεις και ανακοινώσεις του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες, μάλλον προδίδουν απλώς τον πανικό του. Όπως, επίσης, πανικό προδίδει να ζητάς ντιμπέιτ λίγες μέρες πριν τις εκλογές όταν έχεις αποφύγει ακόμα και τη διακαναλική και όταν στις περισσότερες «απλές» συνεντεύξεις το βάζεις στα πόδια!

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στον κ. Κασσελάκη με τα πολλά νέα ερωτήματα που προέκυψαν χθες μετά την «κατάθεση» του ιδιότυπου excel που βάφτισε «πόθεν έσχες», στην απάντηση των οποίων σίγουρα δεν βοηθάει ο πανικός.
Όπως και να ‘χει, εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τα σημαντικά διακυβεύματα των επερχόμενων εκλογών σχετικά με το νέο Ταμείο Ανάκαμψης, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική, την κοινή αμυντική πολιτική, τον πόλεμο στην ακρίβεια μέσω των εργαλείων της ενιαίας αγοράς, την πράσινη μετάβαση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που περνάει μέσα από τις μάχες που θα δοθούν τα επόμενα 5 χρόνια στις Βρυξέλλες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα