Κασσελάκης: Θα μείνω στο κόμμα 1.000% – Μόνο η βάση μπορεί να με διώξει

Διαβάζεται σε 1'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης EUROKINISSI

Τη βεβαιότητα ότι θα ηγηθεί του κόμματος στις εθνικές εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός εκφράζει σε συνέντευξη στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ο Στέφανος Κασσελάκης.

Βέβαιος ότι θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις εθνικές εκλογές και ότι θα γίνει πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο της παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα που έφερε εξελίξεις στο κόμμα, με την Όλγα Γεροβασίλη να ετοιμάζεται -όπως όλα δείχνουν- να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία.

«Θα ηγηθώ και στις εθνικές εκλογές, δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», υποστηρίζοντας μάλιστα ότι «μόνο η βάση μας μπορεί να με διώξει».

«Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει, ενώ σε άλλο σημείο λέει ότι «θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%».

«Αφιέρωσα τον μισό χρόνο μου σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος» αναφέρει ακόμα, ενώ προσθέτει ότι «έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω – κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα