Καταγγελία Κανέλλη: Ο Λαγός μου είπε 'θα σε δω στο δικαστήριο, να δω πως θα φύγεις'

Στιγμιότυπο από την αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού πριν την έναρξη της δεύτερης ημέρας της δίκης της "Χρυσής Αυγής" ττην Πέμπτη 7 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού πριν την έναρξη της δεύτερης ημέρας της δίκης της "Χρυσής Αυγής" ττην Πέμπτη 7 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Φραστική απειλή από τον Γιάννη Λαγό δέχτηκε η Λιάνα Κανέλλη στη Βουλή. Ποιοι βουλευτές της συμπαραστάθηκαν

Φραστική απειλή από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, υποστηρίζει ότι δέχτηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Κανέλλη κατήγγειλε ότι δέχτηκε φραστική απειλή από τον Γιάννη Λαγό έξω από την αίθουσα της Βουλής όπου συνεδριάζει η Μόνιμη Επιτροπή Σοφρωνιστικού Συστήματος και Λοιπών Δομών Εγκλεισμού.

Η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε ότι ο κ. Λαγός της είπε «θα σε δω στο Δικαστήριο, να δω πως θα φύγεις», ενώ ευχαρίστησε τους δύο βουλευτές (Νίκος Μανιός, Χρήστος Σμίας), οι οποίοι ακούγοντας θόρυβο, βγήκαν από την αίθουσα και την στήριξαν.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λιάνα Κανέλλη, Κ.Κ.Ε
SHARE:

24Media Network