Κατρίνης: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αρχιερέας της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών”

Κατρίνης: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αρχιερέας της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών”
Eurokinissi

Τη γνωμοδότηση του κ. Ντογιάκου για τις έρευνες της ΑΔΑΕ σχολίασε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. "Η ιστορία δεν ξαναγράφεται, παρά την επίμονη προσπάθεια κάποιων να την ξαναγράψουν", είπε για τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ.

Τη γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου για τις έρευνες της ΑΔΑΕ στο θέμα των υποκλοπών σχολίασε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στο OPEN.

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ περιμέναμε από τον κ. Ντογιάκο να μας εκπλήξει θετικά και να μας ενημερώσει για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη σε σχέση με την απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με το παράνομο λογισμικό Predator”, σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

“Έχουν περάσει 5,5 μήνες από την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη στα τέλη Ιουλίου και, ακόμη, δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πορεία των ερευνών αυτής της υπόθεσης, που απασχολεί έντονα τη δημόσια συζήτηση και ενώ βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να βγει, ως όφειλε και να ενημερώσει για το τι γίνεται με την πορεία των ερευνών και για το αν, τελικά, θα αποδοθούν ευθύνες.

Αντιθέτως, ο κ. Ντογιάκος, προχώρησε σε μία γνωμοδότηση η οποία μόνο τυχαία χρονικά δεν είναι, απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να συνεχίσει τους ελέγχους που ήδη διεξάγει και προειδοποιεί με ποινικές κυρώσεις.

Και αυτό δεν έγινε συμπτωματικά, από τη στιγμή που η ΑΔΑΕ και ο κ. Ράμμος προσωπικά, επανειλημμένα προσπάθησαν να ρίξουν άπλετο φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών, τόσο κατά την λειτουργία της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, όσο και στη συνέχεια, παρότι εμποδίστηκαν πολλές φορές από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Η απόφαση Ντογιάκου επιβεβαιώνει την κυβερνητική πρόθεση για ‘’ξεδόντιασμα’’ της ΑΔΑΕ στο νομοσχέδιο που πρόσφατα ψήφισε η ΝΔ, με την αφαίρεση ουσιαστικών αρμοδιοτήτων, την ίδια στιγμή που -και πάλι ‘’συμπτωματικά’’-επίκειται αλλαγή της σύνθεσης της ΑΔΑΕ την επόμενη εβδομάδα

Με βάση όλα αυτά, είναι ξεκάθαρο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αρχιερέας της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, ενώ, δυστυχώς, φαίνεται ότι σε αυτή του την προσπάθεια επιχειρεί να εργαλειοποιήσει την δικαιοσύνη.

Αναφορικά με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, τόνισε: “Η ιστορία δεν ξαναγράφεται, παρά την επίμονη προσπάθεια κάποιων να την ξαναγράψουν. Η μοναρχία στην Ελλάδα αποτελεί ένα κεφάλαιο της ιστορίας το οποίο έχει κλείσει, οριστικά, με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού και την ευρύτατη αποδοχή του πολιτικού συστήματος. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του εκλιπόντος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα