Κατρούγ-καλος στους διορισμούς. Έβαλε συνεργάτιδες της εταιρίας του στο υπουργείο

Κατρούγ-καλος στους διορισμούς. Έβαλε συνεργάτιδες της εταιρίας του στο υπουργείο
(EKTAKTH) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Στα "μανταλάκια" και πάλι ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Διόρισε ως συμβούλους στο υπουργείο δύο νεαρές δικηγόρους που εργάζονται στην εταιρία του. Τι απαντά ο Κατρούγκαλος

Συνέχεια στην υπόθεση Κατρούγκαλου δίνει σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα που τιτλοφορείται “Κατρούγκαλος & ΣΙΑ στο υπουργείο”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης διόρισε ως ειδικούς συμβούλους στο υπουργείο δύο νεαρές δικηγόρους, υφιστάμενές του στη νομική εταιρία που είχε αναλάβει τις υποθέσεις των επαναπροσλήψεων δημοσίων υπαλλήλων με προμήθεια 12%.

Όπως μάλιστα σημειώνεται στο σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύει η εφημερίδα, ο κ. Κατρούγκαλος δίνει στις δύο κυρίες τη δυνατότητα  να εξαιρεθούν της αναστολής του δικηγορικού λειτουργήματος, ως είθισται στις περιπτώσεις άλλων συναδέλφων τους,  με αντίστοιχα κρατικά αξιώματα.

Πρόκειται για τις κυρίες Ανδριανή Ζωμένου, γεννηθείσα το 1988, και Αγγελική Μηλιάκου, γεννηθείσα το 1986, η πρόσληψή των οποίων λειτουργεί επιβαρυντικά για τον υπουργό αναφέρει η εφημερίδα, καθώς είναι οξύμωρο να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο κομμάτι της Δημόσιας Διοίκησης δύο υφιστάμενές του, που ως στελέχη της εταιρίας που έχει αναλάβει τις υποθέσεις των απολυμένων του δημοσίου έχουν ενδιαφέρον για την δικαίωση των πελατών τους και όχι για την προστασία των συμφερόντων του υπουργείου.

Από πλευράς του ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών μέσω Twitter:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα