Κατσώτης: Τα μέτρα στήριξης των πληγέντων δεν είναι άλλοθι για να μην αποδοθούν ευθύνες

Κατσώτης: Τα μέτρα στήριξης των πληγέντων δεν είναι άλλοθι για να μην αποδοθούν ευθύνες
Ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης. Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση μεταξύ άλλων και για το ότι "εκμεταλλεύεται προς όφελός της την άναρχη δόμηση για ψηφοθηρικούς λόγους".

«Δεν υπάρχει σχεδιασμός και πρόληψη για να αποσοβήσουν τέτοιου είδους καταστροφές» ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» με τον Βασίλη Σκουρή στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι από τότε που η πυροπροστασία πέρασε στην Πυροσβεστική, δεν αξιοποιήθηκε το επιστημονικό και εξειδικευμένο προσωπικό της.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και δομές. Κατήγγειλε ότι «το 55% των πυροσβεστικών οχημάτων είναι 20ετίας».

Για τα κυβερνητικά μέτρα στήριξης πληγέντων: «Τα μέτρα δεν μπορούν να είναι άλλοθι για να μην αποδοθούν ευθύνες. και οι ευθύνες ανήκουν στην κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

«Το ΚΚΕ έχει αναδείξει τα προβλήματα με τις άδειες, τον σχεδιασμό και την αναρχία στη δόμηση» είπε, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και για το ότι «εκμεταλλεύεται προς όφελός της την άναρχη δόμηση για ψηφοθηρικούς λόγους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα