Καββαδία: Σεξιστική βία το “τσόκαρο” Γρηγοράκου – “Με τραμπουκίζει ο ΣΥΡΙΖΑ” απαντά εκείνος

Καββαδία: Σεξιστική βία το “τσόκαρο” Γρηγοράκου – “Με τραμπουκίζει ο ΣΥΡΙΖΑ” απαντά εκείνος

Λεωνίδας Γρηγοράκος και Αννέτα Καββαδία μίλησαν στην εκπομπή "Παιχνίδια Εξουσίας" για το περιστατικό έντασης ανάμεσά τους στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό για το 2019.

Για το επεισόδιο με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία (την αποκάλεσε τσόκαρο μέσα στη Βουλή) μίλησε ο βουλευτής Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “Περιμένω από τον κ. Βούτση να δώσει το βίντεο. Τον λαϊκισμό τον αντιμετωπίζεις με χιούμορ και ψυχραιμία. Δεν μπορώ να ακούω την ώρα που μιλά ένας έγκριτος πολιτικός όπως ο Κ. Σκανδαλίδης να δέχεται επίθεση με αγοραίο τρόπο όπως αυτή που δέχθηκε από την κυρία. Την ώρα που ανταπαντούσε ο Σκανδαλίδης στον Τσακαλώτο η κυρία πετάχτηκε και είπε “κάτσε κάτω ρε γελοίε”. Το πήρα πίσω, ανακάλεσα, ζήτησα δημόσια συγνώμη και ζήτησα να διαγραφεί αυτή η φράση από τα πρακτικά.  Και ναι, απαξιώ να πω το όνομά της. Η ελευθερία του λόγου είναι ο καλύτερος στυλοβάτης της δημοκρατίας. Το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου δεν το απεμπολώ με τίποτα, όχι το να βρίζω. Στο κόμμα μου δεν έγινε καμία συζήτηση, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αρκετούς τραμπουκισμούς έχουμε δεχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει πια. Υπάρχουν όρια”.

Στον Λεωνίδα Γρηγοράκο απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία στον ρ/σ news24/7 στους 88,6.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: “Είναι αποκύημα φαντασίας του κ. Γρηγοράκου ότι αποκάλεσα τον κ. Σκανδαλίδη γελοίο. Η αλήθεια είναι ότι ενώ μιλούσε ο Σκανδαλίδης ο Γρηγοράκος αισθάνθηκε ότι γινόταν φασαρία από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, γύρισε στο μέρος μου και με στεντόρεια φωνή είπε σκάσε ρε τσόκαρο. Τον κοίταξα και του ζήτησα να το επαναλάβει. Μετά πήγε στους δημοσιογράφους και έκανε διαρροές για διαλόγους που ουδέποτε διεμείφθησαν. Κάποιοι θεωρούν οτι μπορούν να προσβάλουν την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου. Αν κάτι τέτοιο γίνεται μέσα στη Βουλή σκεφτείτε τι γίνεται εκεί έξω. Θα μπορούσε αυτό να συμβεί εναντίον ενός άντρα; Τέτοια λεκτική βία; Ως κοινωνία πρέπει να στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή τέτοια συμπεριφορά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα