Κεδίκογλου: Επικίνδυνες ψευδαισθήσεις του Αλ. Τσίπρα- Μιλάει για ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σϊμος Κεδίκογλου, στην επίσημη τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σϊμος Κεδίκογλου, στην επίσημη τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την ομιλία Τσίπρα στην Ολλανδία. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Μιλάει για ανάπτυξη, αλλά φέρνει ερείπια και θεωρεί φίλους του, εκείνους οι οποίοι επιδίωκαν και επιδιώκουν την εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρώπη», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ολλανδία.

Ο κυβερνητικος εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στη συγκέντρωση ενός ευρωσκεπτικιστικού, Μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού, σοσιαλιστικού κόμματος της Ολλανδίας, «αποκάλυψε για μια ακόμα φορά τις επικίνδυνες ψευδαισθήσεις του και τους ακόμα πιο επικίνδυνους συμμάχους του».

Σημείωσε επίσης ότι ο κ Τσίπρας μίλησε για το δίλημμα «Ανάπτυξη ή λιτότητα» αλλά απέφυγε να πει ότι «ανάπτυξη με δανεικά σημαίνει χρεοκοπία, ξέχασε να αναφέρει ότι η Ελλάδα μπαίνει ήδη σε ανάπτυξη και αποσιώπησε πλήρως ότι το κόμμα στου οποίου τη συγκέντρωση μίλησε, είχε καταψηφίσει τη βοήθεια που δόθηκε στην Ελλάδα.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

"Καλό θα ήταν κάποιος στο Μέγαρο Μαξίμου να ενημερώσει άμεσα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι δεν συνιστούν ανάπτυξη ούτε τα χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις, ούτε οι εκατομμύρια άνεργοι", απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

"To success story της ανάπτυξης δεν στήνεται πάνω στα ερείπια του μνημονίου, ούτε υλοποιείται με τη συνταγή της καταστροφικής λιτότητας.

Χρειάζεται ρήξη και αλλαγή στην ασκούμενη πολιτική τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και όχι ασκήσεις υποταγής στην κ. Μέρκελ και τους συμμάχους της", αναφέρει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση, Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network