Κικίλιας: Κόβουν συντάξεις και αφορολόγητο. Καλό Πάσχα στους 153

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου, του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σχολιάζοντας τη συμφωνία στο Eurogroup της Μάλτας, τόνισε ότι η κυβέρνηση ομολογεί πως κόβει συντάξεις και αφορολόγητο και αναρωτήθηκε πως θα το εξηγήσουν στους Έλληνες οι βουλευτές της συμπολίτευσης

Τη λήψη δυσάρεστων μέτρων που περιλαμβάνει η συμφωνία του Eurogroup της Μάλτας, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, διερωτώμενος πως οι βουλευτές της συγκυβέρνησης θα εξηγήσουν στους ψηφοφόρους τους, όταν μεταβούν για Πάσχα στις περιφέρειες τους, την περικοπή συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου.

Τους ευχήθηκε μάλιστα ειρωνικά "καλό Πάσχα".

Ο κ.Κικίλιας υποστήριξε ειδικότερα ότι: “Η παράσταση της κυβέρνησης έπεσε με μία δήλωση. Ευκλείδης Τσακαλώτος: Τα μέτρα θα δυσαρεστήσουν τον ελληνικό λαό”.

ADVERTISING

Σχολίασε ότι χρειάστηκαν: “ Τόσοι χαμένοι μήνες, που κόστισαν δις στην πραγματική οικονομία, για να ομολογήσει κυνικά η κυβέρνηση των κ. Τσίπρα – Καμμένου, ότι κόβει συντάξεις και μειώνει το αφορολόγητο”.

Ευχήθηκε: “ Καλό Πάσχα στους 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ” και κατέληξε: " Ας πάνε τώρα στις περιφέρειές τους, να εξηγήσουν στους Έλληνες πώς η αύξηση των συντάξεων και του αφορολόγητου και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μετατράπηκαν σε υπερφορολόγηση, περικοπές και φτώχεια".

Σε αντίστοιχα υψηλούς τόνους απάντησε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού:

"Το βέρτιγκο της ΝΔ δεν έχει προηγούμενο. Μέχρι χθες ήθελε να κλείσει η συμφωνία, χωρίς καμιά διαπραγμάτευση, και ζητούσε «τόσα και άλλα τόσα μέτρα». 

Σήμερα που επιβεβαιώθηκε ο μηδενικός δημοσιονομικός αντίκτυπος των μέτρων και η επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας, η ΝΔ στέρεψε από επιχειρήματα και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί έκλεισε τη συμφωνία!

Έμεινε με το διαρκές αίτημα των εκλογών, για να επιβεβαιώσει το φόβο των ίδιων των στελεχών της ότι καταντούν γραφικοί."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network