Κικίλιας: Θα προτείνω περαιτέρω μέτρα για τη Θεσσαλονίκη

Κικίλιας: Θα προτείνω περαιτέρω μέτρα για τη Θεσσαλονίκη
Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην Θεσσαλονίκη MotionTeam

"Είμαστε υποχρεωμένοι αυτή τη στιγμή να περιορίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού και να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία τόνισε ο Β. Κικίλιας.

Την εκτίμηση ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται λήψη περαιτέρω μέτρων έτσι ώστε να περιοριστεί ο κορονοϊός, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Μετά από την επίσκεψή του στα νοσοκομεία «ΑΧΕΠΑ» και «Γ. Γεννηματάς» όπου και πραγματοποίησε διαδοχικές συσκέψεις με τους επικεφαλής της 3ης και 4ης ΥΠΕ, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, τους Διευθυντές των Ιατρικών και Νοσηλευτικών Υπηρεσιων, τους Διευθυντές ΜΕΘ καθώς και με τις Επιτροπές Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι «ολοκληρώθηκε μια ομολογουμένως δύσκολη σύσκεψη». 

«Θα στηρίξω και θα στηρίξουμε τους ιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα νοσοκομεία μας. Δυστυχώς, κάποιοι λίγοι διακινδύνευσαν και διακινδυνεύουν άμεσα τη ζωή και την υγεία όλων», σημείωσε ο κ. Κικίλιας τονίζοντας ότι η επιδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στην περιοχή.

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην Θεσσαλονίκη MotionTeam

 

«Καταλαβαίνω την κούραση, την κόπωση, το άγχος, την αγωνία και τα προβλήματα του κόσμου όμως η Δημοσία Υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Η κυβέρνηση χτύπησε πολλά καμπανάκια κινδύνου νωρίς. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι κάποιοι δεν άκουσαν», συνέχισε.

«Είμαστε υποχρεωμένοι αυτή τη στιγμή να περιορίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού και να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία. Γι’ αυτό και θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, λήψη περαιτέρω μέτρων έτσι ώστε να περιοριστεί ο κορονοϊός στη Θεσσαλονίκη», κατέληξε.

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020. MotionTeam

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στην Θεσσαλονίκη MotionTeam

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα