ΚΙΝΑΛ: Μικροκομματικές επιδιώξεις και εξόντωση αντιπάλων πίσω από την υπόθεση Novartis

Φώφη Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση από το Κίνημα Αλλαγής για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης. Την κατηγορεί ότι αποφεύγει να ερευνήσει ουσιαστικά την υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται και υπουργοί της, όπως αναφέρει.

Για «μικροκομματικές επιδιώξεις» και για «εξόντωση πολιτικών αντιπάλων» για τις οποίες θα «λογοδοτήσει» κατηγόρησε το Κίνημα Αλλαγής την κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου: «Με τις σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνεται πια απόλυτα ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την υπόθεση της Novartis μόνο για τις μικροκομματικές της επιδιώξεις, για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων».

Το Κίνημα Αλλαγής προσθέτει ότι η κυβέρνηση, «ενώ απέφυγε να ερευνήσει ουσιαστικά το πραγματικό σκάνδαλο με την εκτόξευση των τιμών των φαρμάκων στο οποίο εμπλέκονται και υπουργοί της, εμμένει στην σκευωρία στοχοποιώντας συγκεκριμένα στελέχη και μάλιστα ...με δόσεις».

«Δεν θα της περάσει. Η σκευωρία θα καταπέσει απόλυτα και οι εμπνευστές και εκτελεστές της θα λογοδοτήσουν», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαξίμου για Novartis: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν λόγους να είναι πανικόβλητοι

Καλογήρου για Novartis: Αποκρουστική και αποδοκιμαστέα η στάση της αντιπολίτευσης

Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για τον Ανδρ. Λοβέρδο

ΝΔ για Novartis: "Η δικαιοσύνη εκθέτει τους κυβερνητικούς σκευωρούς"

SHARE:

24Media Network