Μαξίμου για Novartis: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έχουν λόγους να είναι πανικόβλητοι

Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου EUROKINISSI

"Ο λαός γνωρίζει ότι έστηναν δουλειές, ότι έβαζαν χέρι στο δημόσιο χρήμα παρασιτώντας σε βάρος του , ότι υπηρετούσαν και συνεχίζουν να υπηρετούν δουλικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα από τα οποία εξαρτώνται", αναφέρει στην σκληρή ανακοίνωση το Μαξίμου.

"Από την πρώτη στιγμή που το σκάνδαλο της Novartis ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ έσπευσαν μέσα στον πανικό και τον τρόμο τους να εξυβρίσουν την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, να προχωρήσουν σε μηνύσεις εναντίον εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, να απειλήσουν πολιτικούς αντιπάλους με ειδικά δικαστήρια, να μιλήσουν για σκευωρίες και στημένες δίκες", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

"Σήμερα όμως, μετά τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, φαίνεται ότι τελικά είχαν και έχουν τους λόγους τους. Είχαν και έχουν τους λόγους να είναι πανικόβλητοι, καθώς όλος ο λαός γνωρίζει ότι έστηναν δουλειές, ότι έβαζαν χέρι στο δημόσιο χρήμα παρασιτώντας σε βάρος του ελληνικού λαού, ότι υπηρετούσαν και συνεχίζουν να υπηρετούν δουλικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα από τα οποία εξαρτώνται" συνεχίζει η ανακοίνωση.

ADVERTISING

"Οι ίδιοι που, πριν από λίγες εβδομάδες, υιοθετούσαν την εσωτερική έρευνα της Novartis ως απόδειξη της αθωότητάς τους, έρχονται σήμερα, με θράσος που περισσεύει, να μιλήσουν για σκευωρίες προσβάλλοντας βάναυσα την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Από εδώ και στο εξής, οι επιθέσεις τους θα ενταθούν, οι ύβρεις τους θα γίνουν χυδαιότερες και η στάση τους ακόμη πιο προκλητική, πράγμα που αποτελεί και την πιο απτή απόδειξη της ενοχής τους", καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis, Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής, Μέγαρο Μαξίμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καλογήρου για Novartis: Αποκρουστική και αποδοκιμαστέα η στάση της αντιπολίτευσης

Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία για τον Ανδρ. Λοβέρδο

ΝΔ για Novartis: "Η δικαιοσύνη εκθέτει τους κυβερνητικούς σκευωρούς"

ΚΙΝΑΛ: Μικροκομματικές επιδιώξεις και εξόντωση αντιπάλων πίσω από την υπόθεση Novartis

Υπόθεση Novartis: Έρχονται διώξεις για πολιτικούς και άρση ασυλίας

SHARE:

24Media Network