ΚΙΝΑΛ: Ο Μητσοτάκης εμμένει στις συντηρητικές πολιτικές της δεξιάς

Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής, όπως παρουσιάστηκε στο Ιδρυτικό Συνέδριο
Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής, όπως παρουσιάστηκε στο Ιδρυτικό Συνέδριο NIKOS LIBERTAS / SOOC

Η ΝΔ είναι απέναντι σε βασικά δικαίωματα των εργαζόμενων, υποστηρίζει το Κίνημα, εξαπολύοντας βέλη κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την ομιλία του στο ΣΕΒ

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τις αναφορές του αρχηγού της αξωιματικής αντιπολίτευσης στα εργασιακά κατά τη γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

"Οι σημερινές αναφορές του κ. Μητσοτάκη για τα εργασιακά, αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι σε βασικά δικαιώματα των εργαζομένων. Απέναντι στις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις με καθολική ισχύ, απέναντι στην δυνατότητα προσφυγής των συνδικάτων - ως του πιο αδύναμου μέρους - στον θεσμό της Διαιτησίας" αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κίνημα και προσθέτει:

"Ο κ. Μητσοτάκης και η Ν.Δ., αρνούνται να αποδεχθούν ότι μετά από 7 χρόνια θυσιών, η παραγωγή νέου πλούτου στη χώρα πρέπει να συνδέεται άμεσα με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων και την μείωση των Κοινωνικών Ανισοτήτων. Εμμένουν στις βαθιά συντηρητικές πολιτικές της Ελληνικής Δεξιάς" .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Όχι στην επιστροφή στις συλλογικές συμβάσεις, όπως την προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης υπερασπίζεται τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τίποτε από την ομιλία Μητσοτάκη για την υγιή επιχειρηματικότητα

ADVERTISING

SHARE: