Κίνημα Αλλαγής: Ικανοποίηση για την πορεία προς το Συνέδριο

Περιστέρι// Προσυνεδριακή ημερίδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα «Πολιτικές Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των Κοινωνικών Ανισοτήτων». Ομιλία της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.  Τρίτη 6 Μαρτίου 2018.  (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Περιστέρι// Προσυνεδριακή ημερίδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα «Πολιτικές Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των Κοινωνικών Ανισοτήτων». Ομιλία της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά. Τρίτη 6 Μαρτίου 2018. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ικανοποίηση επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής για την εξέλιξη των προσυνεδριακών διαδικασιών, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τα στελέχη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς για ένα πετυχημένο από κάθε άποψη Συνέδριο

Την απόλυτη ικανοποίηση για την πορεία και την εξέλιξη των προσυνεδριακών διαδικασιών εκφράζουν στο Κίνημα Αλλαγής, παρά τα όποια προβλήματα παρατηρήθηκαν σε οργανωτικό επίπεδο και προκάλεσαν εκνευρισμό στην ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ιδιαίτερα θετικά αποτιμάται η κατά 35% αύξηση των μελών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με δεδομένη την δυνατότητα μόνο ηλεκτρονικής εγγραφής. Όπως αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο αριθμός των μελών του νέου φορέα αυξήθηκε από 96.000 που γράφτηκαν κατά την διαδικασία εκλογής επικεφαλής, σε περίπου 130.000.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν επίσης στο γεγονός ότι ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία περισσότερες από 100 προσυνεδριακές διαδικασίες διαλόγου σε όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή των κορυφαίων στελεχών του χώρου.

ADVERTISING

Οι προσυνεδριακές διαδικασίες προχωρούν γοργά, αφού ήδη τα κείμενα για νέο Καταστατικό, τη νέα διακήρυξη και τις προγραμματικές θέσεις έχουν ήδη αναρτηθεί σε ηλεκτρονική διαβούλευση για τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν στο site του Κινήματος όλα τα κείμενα του προσυνεδριακού Διαλόγου. Τα κείμενα του προσυνεδριακού διαλόγου είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και επεξεργασίας από τις αντίστοιχες επιτροπές στις οποίες συμμετείχαν εκατοντάδες στελέχη του φορέα αλλά και προσωπικότητες από την ακαδημαϊκή κοινότητα φορείς και ειδικοί εμπειρογνώμονες.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου από 16-18 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας εκτός από τις κεντρικές πολιτικές συζητήσεις θα υπάρχουν Ειδικά Θεματικά εργαστήρια για την Συνταγματική Αναθεώρηση, για Γυναίκες, για Νέους , για Ψηφιακή Εποχή κ.α

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Κεντροαριστερά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γεννηματά: Τέλος στην εσωστρέφεια με προτάσεις κατά των ανισοτήτων

Χρηστίδης: Το ΠΑΣΟΚ θα βάλει το πολιτικό πλαίσιο, επιδιώκοντας ευρείες συνεργασίες

Κίνημα Αλλαγής: Τροποποιήσεις στο χρονοδιάγραμμα εκλογής συνέδρων

SHARE:

24Media Network