ΚΚΕ για αποφυλάκιση Μίχου: Προσβάλλει τα θύματα της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής

Τα Κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ
Τα Κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ GEORGE VITSARAS / SOOC

Για προσβολή των θυμάτων της εγκληματικής δράσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, κάνει λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την απόφαση αποφυλάκισης του Νίκου Μίχου.

Την απόφαση αποφυλάκισης του καταδικασθέντα Νίκου Μίχου, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, σχολίασε το ΚΚΕ, που κάνει λόγο για "πρόκληση του λαϊκού αισθήματος και προσβολής των θυμάτων της εγκληματικής δράσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής".

"Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντίστοιχων για την αποφυλάκιση άλλων καταδικασμένων χρυσαυγιτών στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.

Είναι φανερό ότι η δικαστική διαδικασία, όπως εξελίσσεται, οδηγεί ουσιαστικά στο σταδιακό "ξήλωμα" ακόμη και αυτών των επιεικών ποινών που επέβαλε πριν έναν περίπου χρόνο το Δικαστήριο στους εγκληματίες χρυσαυγίτες", επισημαίνει το ΚΚΕ και καταλήγει στο σχόλιό του:

"Κανένας εφησυχασμός. Λαϊκή επαγρύπνηση και οργάνωση του αγώνα για την απομόνωση των φασιστών παντού και για την ανατροπή του σάπιου συστήματος, που γεννά και τρέφει τα φασιστικά και ναζιστικά εκτρώματα".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε, Χρυσή Αυγή, Δίκη Χρυσής Αυγής
SHARE:

24Media Network