ΚΚΕ για Γεωργιάδη: “Υποκριτές όσοι έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ”

Διαβάζεται σε 1'
ΚΚΕ για Γεωργιάδη: “Υποκριτές όσοι έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ”
Eurokinissi

Σχόλιο του ΚΚΕ για τις δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τις υποθέσεις που ερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από υποθέσεις που διερευνώνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ κάνει λόγο για «υποκρισία» και επιχειρεί να αναδείξει πολιτικές ευθύνες, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα αξιοποιήσει κάθε θεσμικό μέσο για τη διερεύνηση των υποθέσεων και την απόδοση ευθυνών.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Όλοι εκείνοι που εδώ και χρόνια έχουν φορέσει φωτοστέφανο στην ΕΕ των λόμπι, της εκμετάλλευσης και της διαφθοράς, σήμερα “βγαίνουν στα κεραμίδια”, επειδή αποκαλύπτονται τα σκάνδαλα της κυβέρνησής τους. Είναι υποκριτές!

Το ΚΚΕ παίρνοντας υπόψη τα σοβαρά στοιχεία που αναφέρονται στις δικογραφίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα που δίνει το σημερινό θεσμικό πλαίσιο, προκειμένου να αναδειχθεί η αλήθεια και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι, χωρίς φυσικά να αναγνωρίζει στην ΕΕ τον ρόλο κατηγόρου, αφού η ίδια η ΕΕ, με την πολιτική και τη νομοθεσία της, θρέφει τα φαινόμενα διαφθοράς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα