ΚΚΕ για Paradise Papers: Απόδειξη της σήψης του καπιταλισμού

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσιούμπα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργοσ Καμίνη την Δευτέρα 25 Ιουλιου 2016, στον Περισσό.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσιούμπα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργοσ Καμίνη την Δευτέρα 25 Ιουλιου 2016, στον Περισσό. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ

Ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις των Paradise Papers εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, στην οποία κάνει λόγο για "απόδειξη της σήψης και της αδικίας του καπιταλιστικού συστήματος".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περισσού:

"Η υπόθεση των Paradise Papers είναι μία ακόμα απόδειξη της σήψης και της αδικίας του καπιταλιστικού συστήματος, καθώς και της τεράστιας υποκρισίας κυβερνήσεων και κομμάτων, που ενώ υποστηρίζουν αυτό το σάπιο σύστημα, σπέρνουν αυταπάτες για δήθεν εξανθρωπισμό του. Αποδεικνύεται επίσης ο τεράστιος πλούτος που βγαίνει μέσα από την εκμετάλλευση και  φοροαφαίμαξη των εργαζομένων, από τη νόμιμη και παράνομη φοροδιαφυγή των επιχειρηματικών ομίλων, οι οποίοι εκτός των άλλων αξιοποιούν την ευρωενωσιακή ελευθερία κίνησης κεφαλαίων, που όλα τα άλλα κόμματα έχουν κορώνα στο κεφάλι τους.

ADVERTISING

Το γεγονός ότι αυτές οι αποκαλύψεις δημοσιοποιούνται αυτή την περίοδο, δείχνει και τους οξύτατους ανταγωνισμούς καπιταλιστικών κέντρων, όπου ο ένας βγάζει τα άπλυτα του άλλου στη φόρα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Paradise Papers
SHARE:

24Media Network