ΚΚΕ για Σταυρούπολη: Δεν χωρά εφησυχασμός

ΚΚΕ για Σταυρούπολη: Δεν χωρά εφησυχασμός
GRTIMES.GR

"Ο λαός της Θεσσαλονίκης θα απομονώσει και πάλι τις φασιστικές δυνάμεις όποτε προσπαθήσουν να σηκώσουν κεφάλι" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ για  την επίθεση σε φοιτητές στη Σταυρούπολη.

"Καταγγέλλουμε την φασιστική επίθεση με καδρόνια, κροτίδες και πυρσούς ενάντια σε φοιτητές, μέλη φοιτητικών συλλόγων, που έγινε σήμερα, Τρίτη 28/9/2021, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης" αναφέρει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

"Πρόκειται για οργανωμένες ακροδεξιές και φασιστικές δυνάμεις που βρίσκονται μακριά και απέναντι από τα προβλήματα της νεολαίας και των μαθητών. Δεν το κρύβουν άλλωστε ούτε με τις δηλώσεις τους, ούτε με τις ανακοινώσεις τους όπως αυτή της νεολαίας της Χρυσής Αυγής που χαιρέτισε την επίθεση!" αναφέρει σε ανακοίνωσή της  προσθέτοντας:

ADVERTISING

"Επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το ρόλο τους ως το μακρύ, βρώμικο χέρι του συστήματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές οι δυνάμεις, λίγες μέρες πριν, είχαν χτυπήσει φοιτητές που μοίραζαν έξω από το σχολείο ενημερωτικά φυλλάδια για τις εξελίξεις στην παιδεία και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα πανεπιστήμια".

"Δεν χωρά εφησυχασμός!  Ο λαός της Θεσσαλονίκης, η νεολαία της περιοχής έχουν απομονώσει ξανά τις ακροδεξιές, εθνικιστικές και φασιστικές δυνάμεις και θα το κάνουν πάλι όποτε προσπαθήσουν να σηκώσουν κεφάλι.

Καλούμε τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργάτες, μαζικά το λαό της Θεσσαλονίκης να συμμετέχει στο αυριανό συλλαλητήριο που καλούν οι φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία, σύλλογοι γονέων και μαζικοί φορείς στις 18:30 στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη| υπογραμμίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network