ΚΚΕ: Υποδεχόμαστε το 2021 με πίστη ότι ο λαός μπορεί να σταθεί όρθιος και δυνατός

Γραφεία του ΚΚΕ
Γραφεία του ΚΚΕ EUROKINISSI

"Μπορούμε να συναντηθούμε στους καθημερινούς αγώνες, για να δυναμώσει η πεποίθηση ότι μόνο με ψηλά το κεφάλι, μπορούμε να ανασάνουμε πραγματικά" αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του το ΚΚΕ.

«Υποδεχόμαστε το 2021 με πίστη ότι σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες ο λαός μπορεί να σταθεί όρθιος και δυνατός» αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «αυτή η αισιοδοξία διαφέρει από το "εμπόριο ελπίδας", που καλλιεργούν στο λαό η κυβέρνηση και άλλα επιτελεία. Η δική μας αισιοδοξία πηγάζει από τη βαθιά πεποίθηση ότι αν οι λαοί πιστέψουν στο δίκιο και τη δύναμή τους, μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις προς όφελός τους».

«Απλώνουμε το χέρι στους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, σε όσους βλέπουν στο κόμμα μας τη σταθερή μαχητική, αξιόπιστη δύναμη που, παντού και πάντα, βγαίνει μπροστά με τόλμη. Μπορούμε να συναντηθούμε στους καθημερινούς αγώνες, για να δυναμώσει η πεποίθηση ότι μόνο με ψηλά το κεφάλι, μπορούμε να ανασάνουμε πραγματικά. Αυτός είναι ο δρόμος που μπορεί να ανατρέψει και όχι η εμπιστοσύνη στην αδιέξοδη πολιτικής της κυβέρνησης ή η σπατάλη της ελπίδας σε νέες αυταπάτες κυβερνητικών εναλλαγών που σίγουρα θα οδηγήσουν στη συνέχιση της αντιλαϊκής επίθεσης. Αυτός ο αγώνας θα φέρνει στο προσκήνιο την κραυγαλέα αντίφαση της εποχής μας: Από τη μια τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη, η τεχνολογία, η ανθρώπινη εργασία για τη ριζική βελτίωση της ζωής του λαού και από την άλλη την αύξηση της εκμετάλλευσης, της εξαθλίωσης» προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει: «Σήμερα από παντού αναδεικνύεται η αναγκαιότητα του σοσιαλισμού».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr..

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε, Πρωτοχρονιά
SHARE:

24Media Network