Κλιμάκια του ΚΚΕ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Κλιμάκια του ΚΚΕ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας
ΚΚΕ INTIME NEWS

Για τα σοβαρά και επείγοντα προβλήματα ενημερώνεται από τους αρμόδιους φορείς κλιμάκιο του ΚΚΕ που βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές και απαιτεί την άμεση επίλυσή τους καθώς και την ολόπλευρη στήριξη των κατοίκων.

Πολυμελείς αντιπροσωπείες του ΚΚΕ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στις περιοχές της Θεσσαλίας, όπου έχουν πληγεί με σαρωτικό τρόπο, στο πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια του Κόμματος, με επικεφαλής τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστα Παρασκευά και Κύριλλυο Παπασταύρου, καθώς και τους Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ & Γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας, τους βουλευτές Γιώργο Λαμπρούλη, Βασίλη Μεταξά και Νίκο Παπαναστάση, τον Αχιλλέα Κανταρτζή, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάσο Τσιαπλέ και εκλεγμένους και υποψήφιους σε δήμους της περιοχής, έχουν μεταβεί στις περιοχές της Καρδίτσας και της Μαγνησίας, όπου οι κάτοικοι δοκιμάζονται σκληρά.

Οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ ενημερώνονται από τους αρμόδιους φορείς για τα σοβαρά και επείγοντα προβλήματα, απαιτώντας ταυτόχρονα την άμεση επίλυσή τους καθώς και την ολόπλευρη στήριξη των κατοίκων. Συντονίζουν την οργάνωση της αλληλεγγύης από τις δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την άμεση βοήθεια προς τους πληγέντες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα