Κόλλια-Τσαρουχά: Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική

Η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά δίπλα στον Πάνο Καμμένο στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ
Η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά δίπλα στον Πάνο Καμμένο στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ EUROKINISSI

Με ανάρτησή της στα social media η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας γνωστοποιεί πως υποβάλλει την παραίτησή της στον πρωθυπουργό και τάσσεται στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

"Από τις πρώτες μέρες που πολιτεύομαι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και ως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, έχω δηλώσει ότι δεν θα συναινέσω σε καμία παράδοση του ονόματος "Μακεδονία" και ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική" αναφέρει σε ανάρτησή της η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και γνωστοποιεί πως παραιτείτε.

"Ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης έκανα σαφές σε όλους τους εκπροσώπους ξένων χωρών που συνάντησα ότι η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική. Ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, διαπιστώνοντας με περηφάνια σε όλη την Ελλάδα την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται τη Δημοκρατία και την εθνική μας κυριαρχία, κατέστησα σαφές ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Τώρα που ολοκληρώνεται η έξοδος τη Πατρίδας από τα Μνημόνια και έχουν τεθεί ισχυρές βάσεις για την καταπολέμηση της διαπλοκής, ΑΠΟΧΩΡΩ από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για να συνεχίσω μαζί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πάνο Καμμένο τον αγώνα ενάντια στο προσύμφωνο των Πρεσπών, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική! Είναι υποχρέωσή μου, απέναντι στις θυσίες των προγόνων μας, ώστε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να παραμένει η δίκαιη κληρονομιά των Ελλήνων και κανενός άλλου!

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου, στον Ελληνικό Στρατό και στην Κυβέρνηση για το σπουδαίο έργο που με ειλικρίνεια και εντιμότητα ολοκληρώσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Συνεπώς, παραδίδω την παραίτησή μου στον Πρωθυπουργό της χώρας" καταλήγει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΑΝΕΛ, Σκοπιανό, Ψήφος εμπιστοσύνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο Καμμένος, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα από ΑΝΕΛ

Γεννηματά: "Δεν αντέχει άλλο η πατρίδα, εκλογές τώρα"

Ψήφος εμπιστοσύνης: Βήμα - βήμα η διαδικασία στη Βουλή

SHARE: