Κολωνός: Τι συμβαίνει με τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται

Κολωνός: Τι συμβαίνει με τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται
ΓΑΔΑ Sooc

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζητά πειθαρχικό έλεγχο για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται και η Αστυνομία ζητάει ενημέρωση από την Ανακρίτρια για να μάθει ποιον αστυνομικό αφορά και σε τι βαθμό είναι η εμπλοκή του.

«Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο», αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Την ίδια ώρα όμως από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και την Ασφάλεια Αττικής αναφέρουν, ότι κατά την διάρκεια της προανάκρισης και εντός της δικογραφίας δεν υπάρχει τέτοιο στοιχείο

Μοιραία λοιπόν πλέον, από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί από την Ανακρίτρια να τους υποδείξει για ποιον αστυνομικό πρόκειται και σε τι βαθμό εμπλέκεται, καθώς θεωρούν πως αυτό ως στοιχείο αν υφίσταται, θα έχει προκύψει ενδεχομένως από απολογητικές καταθέσεις.

Με λίγα λόγια η αμηχανία στην Κατεχάκη είναι διάχυτη αφού τα αποτελέσματα της επιλεκτικής ενημέρωσης ή της περίπου ενημέρωσης έχουν και αυτά τις συνέπειές τους, σαν να λέμε δηλαδή «εδώ παπάς εκεί παπάς» με τον αστυνομικό και την 12χρονη… και εν τέλει μάλλον υπάρχει κενό συνεννόησης. Εν αναμονή διευκρινίσεων αν ποτέ υπάρξουν αυτές…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα