Κομματικό στέλεχος της ΝΙΚΗΣ η γυναίκα που χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη

Διαβάζεται σε 3'
Η Αγγελική Δεληκάρη
Η Αγγελική Δεληκάρη INTIME

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΙΚΗ για την επίθεση με χαστούκι που εξαπέλυσε μία γυναίκα σε βάρος της βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελικής Δεληκάρη, στην Καβάλα.

Κομματικό στέλεχος της ΝΙΚΗΣ είναι η γυναίκα η οποία χαστούκισε τη βουλεύτρια της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, μέσε σε εκκλησία στην Καβάλα, καθώς ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων.

Όπως επιβεβαιώνεται από ανακοίνωση του κόμματος, η εν λόγω γυναίκα παραπέμπεται στο Πειθαρχικό προς διαγραφή, ενώ αναστέλλεται η κομματική της δραστηριότητα.

Παράλληλα, η ΝΙΚΗ -στην ανακοίνωσή της- παρ’ όλο που χαρακτηρίζει αδιανόητη και απαράδεκτη την επίθεση στην Αγγελική Δελικάρη, φαίνεται πως οδηγήθηκε στη διαγραφή του εν λόγω κομματικού στελέχους επειδή το συμβάν έλαβε χώρα σε ιερό ναό. «Το γεγονός αυτό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης».

Η ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ

Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη.

Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη. Το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να  δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής.

Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος όσο και ο υποκριτικός θρησκευτικός ζήλος που όψιμα επιδεικνύουν αυτοί που τον ψήφισαν. Η ΝΙΚΗ ως γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα θα τα αντιπαλέψει και τα δύο νόμιμα και δημοκρατικά και κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ.

Πώς συνέβη η επίθεση στην Αγγελική Δεληκάρη

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής (21/4), στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στην Καβάλα, όταν στο τέλος της Θείας Λειτουργίας η δράστιδα πλησίασε την Αγγελική Δεληκάρη και τη χαστούκισε.

Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία της Α. Δεληκάρη στη Θεία Λειτουργία. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλεύτρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα