Κόντρα Κασσελάκη – ΝΔ για το “μαύρο χρήμα”

Διαβάζεται σε 2'
Συνεδρίαση στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
Συνεδρίαση στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Νέα ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το “μαύρο χρήμα” των κομμάτων μετά τα σχόλια του Παύλου Μαρινάκη. Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του προδέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας για το “μαύρο χρήμα” των κομμάτων, μία συζήτηση που άνοιξε προ ημερών ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίστηκε με τη δήλωση – βόμβα του Ευάγγελου Αποστολάκη

Σχετικά με την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε νωρίτερα σήμερα πως “εάν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στοιχεία για παράνομες χρηματοδοτήσεις και “μαύρα ταμεία” στον ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα, θα πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη”. 

Λίγο αργότερα, μία νέα ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να απαντήσει στον κ. Μαρινάκη. «Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί», τονίζει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί», σχολιάζει και καταλήγει: «Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

Η νέα ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας με πηγές του κόμματος να αναφέρουν πως «για άλλη μία φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας τον καλούμε να αποκαλύψει “ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του”, όπως ο ίδιος δήλωσε».

«Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;» ρωτούν οι ίδιες πηγές.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα