Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΟΝΝΕΔ για ανάρτηση για το Πολυτεχνείο

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΟΝΝΕΔ για ανάρτηση για το Πολυτεχνείο
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Έντονη η ενόχληση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανάρτηση στα social media για το Πολυτεχνείο. Τι απαντούν πηγές της ΟΝΝΕΔ.

Την άμεση διαγραφή «προβεβλημένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Νέα Σμύρνη» ζητά από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ότι «ο Δημήτρης Κοντζές, προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε μια αήθη επίθεση εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου», προσθέτοντας ότι «εκπροσωπώντας το ‘νέο ήθος’ της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή ‘άντε και στα τρένα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας». «Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμό!», σημειώνει, απαιτώντας «την καταδίκη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζέ» και καλώντας τη ΝΔ «να τον διαγράψει άμεσα».

Τι αναφέρει η ανάρτηση

Στην επίμαχή του ανάρτηση στο Twitter, ο Δημήτρης Κοντζές έκανε λόγο για «κόπρους» που «σκούζανε στο Πολυτεχνείο» και οι οποίοι «τρώνε φάπες», ενώ την έκλεισε με τη φράση «άντε και στα τραίνα».

Πηγές της ΟΝΝΕΔ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του News 24/7 πάντως δήλωναν ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν υπήρξε ποτέ “προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ” όπως και ο ίδιος επισήμανε σε νεότερη ανάρτηση του, καθώς σημείωναν ότι δεν έχει υπάρξει μέλος της γραμματείας ή σύνεδρος της γαλάζιας νεολαίας.

O ίδιος με νέα ανάρτησή του διευκρινίζει -μεταξύ άλλων- πως η ανάρτηση ηταν απάντηση σε άλλη και τη διέγραψε γιατι κατάλαβε οτι την έγραψε πάνω στα νεύρα του.


 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα