Κόντρα Τσακαλώτου – Δένδια για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Κόντρα Τσακαλώτου – Δένδια για το ιπποδρομιακό στοίχημα
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Δένδιας Eurokinissi

Ο Ευ. Τσακαλώτος εξοργίστηκε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ του ζήτησε να περιμένει τον Μ. Βορίδη, ο οποίος ήταν … σε δίκη, προκειμένου να του απαντήσει - "Ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει άλλη δουλειά" τόνισε οργισμένος ο Ευ. Τσακαλώτος.

«Ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει άλλη δουλειά, δεν μπορώ να περιμένω» τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αντιδρώντας έντονα στο αίτημα του Νίκου Δένδια να περιμένει να προσέλθει ο Μάκης Βορίδης προκειμένου να του απαντήσει για την τροπολογία με την οποία γίνονται αλλαγές στην σύμβαση παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Ο Μ. Βορίδης είχε επικρίνει έντονα την τροπολογία όταν αυτή κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, αλλά αποσύρθηκε εντός ελάχιστης ώρας.

Ο υπουργός Οικονομικών εξοργίστηκε, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε ότι ο Μ. Βορίδης παρίσταται σε δίκη, καθώς δεν γνώριζε ότι η τροπολογία που αποσύρθηκε από το χθεσινό νομοσχέδιο θα κατατεθεί βράδυ στο σημερινό. Τον Ν. Δένδια υπερασπίστηκε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Νικήτας Κακλαμάνης υπενθυμίζοντας ότι ο Ευ. Τσακαλώτος είναι από τους υπουργούς με τις περισσότερες απουσίες από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

“Το κράτος κάτι κερδίζει, κάτι χάνει”

Ο Ευ. Τσακαλώτος υπογράμμισε ότι με τις αλλαγές που γίνονται στην σύμβαση παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος «το κράτος κάτι κερδίζει, κάτι χάνει», όμως το βασικό είναι ότι 3.500 οικογένειες θα έχουν δουλειά. Ο Ευ. Τσακαλώτος επισήμανε ότι τόσο ο ΟΠΑΠ, όσο και το ΤΑΙΠΕΔ συμφωνούν στις αλλαγές που γίνονται.

«Άλλες προτεραιότητες έχετε, με βάση τον τρόπο με τον οποίο το φέρατε» σημείωσε από την μεριά του ο Ν. Δένδιας σχολιάζοντας ότι «δεν είστε περισσότερο πονόψυχοι από εμάς για τις 3.500 οικογένειες, ούτε για την Ελληνική οικονομία, την οποία, άλλωστε, θα αναλάβουμε εντός ολίγων εβδομάδων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version