Κορονοϊός: Ο ευδιάθετος Μπόρις Τζόνσον υποβλήθηκε σε τεστ ρουτίνας

Κλινήρης αλλά ευδιάθετος ο Μπόρις Τζόνσον, ενημέρωσε μέσω twitter πως την Δευτέρα (6/4) υποβλήθηκε σε τεστ ρουτίνας στο St Thomas του Λονδίνου, ελέω κορονοϊού. (Andrew Parsons/10 Downing Street via AP, File)
Κλινήρης αλλά ευδιάθετος ο Μπόρις Τζόνσον, ενημέρωσε μέσω twitter πως την Δευτέρα (6/4) υποβλήθηκε σε τεστ ρουτίνας στο St Thomas του Λονδίνου, ελέω κορονοϊού. AP

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας πέρασε μια ήσυχη νύχτα στο St Thomas του Λονδίνου και μέσω twitter ενημέρωσε πως υποβλήθηκε σε τεστ ρουτίνας.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα (6/4) πως υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορονοϊού, αλλά η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του.

"Κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για μερικά τεστ ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορονοϊού", έγραψε ο Τζόνσον στο Twitter. "Η διάθεσή μου είναι καλή και παραμένω σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς".

ADVERTISING

Από την Ντάουνινγκ Στριτ ανακοινώθηκε πως το ηθικό του πρωθυπουργού "είναι υψηλό" σήμερα, αφού πέρασε μια "ήσυχη νύχτα" στο νοσοκομείο, όπου "παραμένει για παρακολούθηση".

"Ο πρωθυπουργός πέρασε μια ήσυχη νύκτα στο νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο και το ηθικό του είναι υψηλό. Παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού επαναλαμβάνοντας πως ο 55χρονος Τζόνσον παραμένει στα ηνία της κυβέρνησης.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


 

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network