Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη του Μητσοτάκη με τους ομολόγους του στην ΕΕ

Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη του Μητσοτάκη με τους ομολόγους του στην ΕΕ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης με τους αρχηγούς των κρατών των χωρών μελών της ΕΕ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σε τηλεδιάσκεψη με τους αρχηγούς των κρατών και των κυβερνήσεων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συμμετάσχει το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το κύριο αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης θα είναι οι εξελίξεις με τον κορονοϊό και η αντιμετώπισή του.

Θυμίζουμε πως οι ηγέτες εννέα κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ αυτών και ο Έλληνας πρωθυπουργός, κάλεσαν την Ένωση να δημιουργήσει κορονο-ομόλογα, προκειμένου να διαθέσει σημαντικά κονδύλια μπροστά στην υγειονομική κρίση, σε μια επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερο από 20.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους παγκοσμίως από τον κορονοϊό, ενώ τα κρούσματα αγγίζουν τις 450.000. Η Ευρώπη μετρά πλέον 239.912 κρούσματα (13.824 θάνατοι), με την Ιταλία να έχει τους περισσότερους νεκρούς και συγκεκριμένα 7.503.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα