Κώστας Καραμανλής: Ανικανότητα της κυβέρνησης στο ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων

Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί, να λύσει το ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων

"Προχειρότητα" και "ανικανότητα" στην αντιμετώπιση του ζητήματος των ανασφάλιστων οχημάτων καταλογίζει στην κυβέρνηση ό τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής.

Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση με τρόπο πρόχειρο, ελλιπή και προβληματικό προσπαθεί να επιλύσει το ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων.

Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους ανασφάλιστα οχήματα κι ως εκ τούτου το όλο θέμα χρήζει άμεσης λύσης.

Αυτό, όμως, θα πρέπει να γίνει με τρόπο οργανωμένο και όχι με εισπρακτική λογική.

Μη επικαιροποιημένες λίστες οχημάτων, ελλιπείς διασταυρώσεις στοιχείων και λανθασμένα ειδοποιητήρια, που αγγίζουν το 1/3 των απεσταλμένων, όχι μόνο ταλαιπωρούν τους πολίτες, αλλά τελικά δεν επιλύουν το όλο θέμα.

Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση επιδεικνύει προχειρότητα και ανικανότητα στην αντιμετώπιση ενός σημαντικού προβλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανασφάλιστα οχήματα: Πρόταση για παράταση χωρίς πρόστιμο

Ανασφάλιστα οχήματα: Αλαλούμ με τα ειδοποιητήρια

Ραβασάκια σε πάνω από 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων

SHARE:

24Media Network