Κώστας Καραμανλής: Το DNA της ΝΔ είναι καραμανλικό εξ ορισμού

Συζλητηση για τον προϋπολογισμό 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015// Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζλητηση για τον προϋπολογισμό 2016 στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015// Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Αχ. Καραμανλής για τις εκλογές του κόμματος και το "ειδύλλιο" του καραμανλισμού με τον Αλέξη Τσίπρα

"Το DNA της Νέας Δημοκρατίας είναι καραμανλικό...εξ ορισμού, αφού ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ο ιδρυτής μας", δηλώνει ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αχ. Καραμανλής σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Realnews.

"Ιδιοκτήτες" αποκαλεί τους 400.000 πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν τον πρόεδρο του κόμματος. "Ούτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι...αντι-Τσίπρες, ευτυχώς", λέει για τους δύο μονομάχους.

Ο ίδιος στηρίζει τον Ευ. Μεϊμαράκη. "Ο φιλελευθερισμός πρέπει να ευνοεί τους πολλούς, όχι τους λίγους και πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες πώς θα το πετύχουμε. Και σε αυτό θεωρώ ότι έχει το πλεονέκτημα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης", τονίζει.

Διαψεύδει ότι υπάρχει "ειδύλλιο" του καραμανλισμού με τον Αλέξη Τσίπρα. Το μόνο που δείχνει το τηλεφώνημα του Κώστα Καραμανλή στον πρωθυπουργό τις κρίσιμες ώρες τις διαπραγμάτευσης, το καλοκαίρι, είναι "η αγωνία του για το μέλλον του τόπου και η απόλυτη αίσθηση εθνικής ευθύνης που τον διακατέχει σε μία κρίσιμη στιγμή της ελληνικής ιστορίας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network