Κουτσούμπας: “40% η ΔΑΠ; Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Caption / TikTok

Ο γενικός γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τρολάρει τα αποτελέσματα που βγάζει η ΔΑΠ για την πρωτιά στις φοιτητικές εκλογές.

Με ανάρτηση στο TikTok σχολιάζει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

Στο βίντεο φαίνεται ο κ. Κουτσούμπας να διαβάζει εφημερίδα, στην οποία υποτίθεται ότι έχει γραφτεί πως η ΔΑΠ πήρε 40% στις φοιτητικές εκλογές, και ο γγ του ΚΚΕ σχολιάζει τα αποτελέσματα λέγοντας «40% η ΔΑΠ; Καλά από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» ενώ ακούγεται το τραγούδι “Ζάρι”, της Μαρίνας Σάττι.

Όπως αναφέρει, «όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση ήδη την έχει πάρει χτες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας που ανέδειξαν την “Πανσπουδαστική” πρώτη δύναμη ξανά σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά. Και βέβαια όσες προσπάθειες κι αν κάνει η κυβερνητική παράταξη, το Μαξίμου, η ΔΑΠ, να αλλοιώσει αυτό το αποτέλεσμα, δεν αλλοιώνεται! Καταγράφεται στο μυαλό, στη δράση. Αυτό το μήνυμα καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν ξανά στις 9 του Ιούνη ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ. Γιατί χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!».

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα