Κουβέλης: Αδιανόητο να ήξερε ο πρωθυπουργός για τους νεκρούς

Κουβέλης: Αδιανόητο να ήξερε ο πρωθυπουργός για τους νεκρούς
Ο Φώτης Κουβέλης EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Φώτης Διευκρίνισε ότι στο Υπουργείο Άμυνας δεν γνώριζαν για νεκρούς το βράδυ της Δευτέρας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ελλιπούς ενημέρωσης του πρωθυπουργού.

«Αδιανόητο να ήξερε ο Πρωθυπουργός για τους νεκρούς και να το απέκρυπτε» δήλωσε στην εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης και πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τι πληροφόρηση είχαν οι υπουργοί.

Διευκρίνισε ότι στο Υπουργείο Άμυνας δεν γνώριζαν το βράδυ της Δευτέρας. Δεν απέκλεισε ωστόσο το ενδεχόμενο ελλιπούς ενημέρωσης του πρωθυπουργού. «Δεν μπορώ να αποκλείσω επιμέρους λάθη αλλά στρατηγικής σημασίας λάθη δεν έγιναν» είπε ο κ. Κουβέλης.

Χαρακτήρισε «επιτυχία το γεγονός ότι κατάφεραν να απομακρυνθούν περίπου 20.000 άνθρωποι στο Μάτι» ανέφερε. Τόνισε την ανάγκη νέου χωροταξικού σχεδιασμού και του ανοίγματος των παραλιών που είναι κλειστές από κτίσματα. Έκανε λόγο για άμεση επέμβαση του Λιμενικού το οποίο διέσωσε-όπως είπε- πολύ κόσμο.

«Δεν είναι της παρούσης» απάντησε όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα παραιτήσεων ή αποπομπών, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο αφού όπως είπε η αναζήτηση των ευθυνών και των παραλείψεων είναι ζητήματα που θα ερευνηθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα