Κούλογλου: “Αναγκαιότητα μία κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Τσίπρα”

Κούλογλου: “Αναγκαιότητα μία κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Τσίπρα”
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου Eurokinissi

Ο Στέλιος Κούλογλου προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση στην οποία έκανε λόγο για "άστοχη διατύπωση" σχετικά με τα όσα είπε για τη ΔΕΘ.

Προσπάθεια να ανασκευάσει έκανε την Τρίτη ο Στέλιος Κούλογλου με δήλωσή του στο site της Αυγής.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις γράφοντας ότι στη ΔΕΘ, διαπίστωσε ισοπαλία μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο για “ενδεχομένως άστοχη διατύπωση”.

Η πιο ισχυρή αντίδραση στα πρώτα λεγόμενα Κούλογλου είχε προέλθει από τον Παύλο Πολάκη ο οποίος με ποσττου συνέστησε βουλευτή να φορέσει γυαλιά.

Η δήλωση Κούλογλου στην Αυγή έχει ως εξής: “Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα